Over mij:

Mijn naam is Diana Vergeldt-Verhaegh. Getrouwd met Roel en trotse mama van Stan, Tijs en Jur. Wij wonen in het mooie Lottum, Limburg. 

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als doktersassistente was het tijd voor iets anders. Het roer werd helemaal omgegooid en ben ik op 1 juli 2018 begonnen als Zuster Evie Lottum. Het maken van foodgifts vind ik zo leuk dat ik hier zelf nog wat eigen producten aan toe ben gaan voegen. En toen werd mijn eigen bedrijfje DiVer's uit Lottum geboren. DiVer's uit Lottum staat voor: Di (Diana) Ver's (Vergeldt-Verhaegh). Er blijven bijna dagelijks nieuwe ideeën naar boven komen, maar er zit te weinig tijd in een dag.... stapje voor stapje zullen er nieuwe producten bijkomen. 

Per 1 april 2021 is Zuster Evie Lottum gestopt en ga ik geheel verder onder de naam DiVer's uit Lottum!!

Maar er is nieuws!!

Sinds maart 2023 ben ik een samenwerking aangegaan met vakantieverblijf de Rozenhorst te Lottum. Ik zal hier het campingbarretje gaan runnen.

 

Maar er is nog meer nieuws!!

 

Vanaf maart 2024 zijn Roel en ik samen met onze 3 jongens de nieuwe beheerders van vakantieverblijf de Rozenhorst te Lottum. Vakantieverblijf de Rozenhorst is door Jeroen Kuijpers en Lindie Kuijpers- v.d. Heijden vanaf maart 2024 overgenomen van Phil en Janneke Bream.

Je  kunt hier terecht voor een biertje, wijntje,  lekkere kop koffie, thee of fris, met een stuk taart of brownie.  Of een ijsje bij warm weer! 

Verder is het mogelijk om op reservering ontbijt, lunch, diner (“wat de pot schaft”), soep, high tea of borrelplankjes te bestellen. Ook voor groepen kan ik op maat de catering verzorgen. 

 

Ik zeg welkom op mijn site, neus lekker rond. 

Liefs Diana Vergeldt-Verhaegh

Verkooppunt worden?

Neem dan contact op met mij via 06-40806915 of info@diversuitlottum.nl