Camping barretje

Drankjes, taart en een hapje

In maart 2023 zijn wij een samenwerking aangegaan met vakantieverblijf de Rozenhorst. De receptie/recreatieruimte is omgetoverd in een gezellig camping barretje!

 

Dit barretje wordt gerund door Diana van DiVer’s uit Lottum.

 

Hier kan men genieten van een lekkere kop koffie, thee of fris, met een stuk gebak.  Ook schenken wij een lekker wijntje en biertje uit de regio! Of een ijsje bij warm weer! Maar er is veel meer, te veel om op te noemen .

 

Verder is het mogelijk om op reservering ontbijt, lunch, diner (“wat de pot schaft”), soep, high tea of borrelplankjes te bestellen. Ook voor groepen kan ik op maat de catering verzorgen. Een voorbeeld (prijzen kunnen afwijken) menukaart is hier te vinden. Hiervoor kun je direct contact opnemen met Diana.

 

Wij zijn in seizoen 2023 aan het onderzoeken wat werkt qua openingstijden, dus deze wisselen nog. Daarom worden de openingstijden op dit moment via social media, briefjes op de camping en bij de receptie gecommuniceerd.

Als ik er niet ben, kun je alsnog frisdrank, ijs, snacks, bier en wijn uit de koelkast kopen – dit is dan zelfbediening en je kunt betalen in het muntkistje naast de koelkast.

 

Zie de foto’s van het barretje voor een sfeerimpressie.